Exclusief Ziber evenement

houd je 20 juni in de avond alvast vrij?

Op zaterdag 20 juni houdt Ziber een exclusief evenement voor een select aantal vormgevers. Tijdens een diner in Amsterdam zal de nieuwe mobiele website software worden gepresenteerd. Ook zullen de jaarlijkse winnaars van de Ziber Awards bekend gemaakt worden en de prijzen worden uitgereikt. Veel nieuws, tijdens een gezellig diner!

 

Exclusieve bijeenkomst

Zoals je wel van Ziber gewend bent doen we het ieder jaar weer anders! Na het uitgebreide en open Ziber Event van vorig jaar in het Mediacollege kiezen we dit jaar voor een besloten bijeenkomst met een select gezelschap. Deze week versturen we hiervoor de uitnodigingen, dus houd jouw brievenbus in de gaten en noteer in ieder geval 20 juni alvast in jouw agenda ;-)

 

Ziber Awards

De Ziber Awards zijn vernieuwd en hebben nieuw categorie├źn gekregen. Via www.facebook.com/zibersoftware (http://www.facebook.com/zibersoftware) worden per categorie de genomineerden bekend gemaakt waarop alle reclamebureaus vervolgens hun stem kunnen uitbrengen. Op 20 juni in Amsterdam worden de winnaars bekend gemaakt! Dat geldt overigens ook voor de 3 finalisten voor de Young talent Award.

 

Ziber DS4 Mobiel

Ziber zal op deze avond ook met trots de DS4 presenteren met daarin de nieuwe mobiele website functies. Een project waar het Ziber team lang aan heeft gewerkt en nu ter beschikking komt voor alle vormgevers en ook jouw klanten. Een aantal belangrijke en unieke features zullen deze avond worden onthuld, zodat we dit moment samen kunnen vieren!

 

Uitnodiging

Komende dagen worden de uitnodigingen verstuurd, dus houdt de brievenbus in de gaten! Wanneer je een uitnodiging hebt ontvangen horen we graag of je kunt komen, zodat we het diner daarop af kunnen stemmen.

 

Misschien tot gauw?!

 

Het Ziber Team

nieuws bericht plaatje nieuws bericht plaatje