En de genomineerden studenten zijn,…

... iedere dag wordt 1 nominatie bekend gemaakt op Facebook!

Het waren spannende tijden op het Mediacollege in Amsterdam (http://www.ma-web.nl) voor de tweedejaars studenten Mediavormgeving. Met verse Photoshop kennis (http://www.adobe.com/nl/products/photoshopfamily.html) en de net geleerde Ziber DS3 website software (https://vormgever.ziber.nl/pg-17200-7-33331/pagina/websitesoftware.html) hebben meer dan 120 tweedejaars studenten een website gemaakt met CMS voor een (echt) lokaal bedrijf. En omdat wij bij Ziber graag deze jonge creatieve talenten uitdagen gaan we de Young Talent Award aan de student uitreiking met de beste website van 2015!

Uit het bedrijfsleven zijn 5 professionele reclamemakers naar Amsterdam gekomen om het werk van alle 120 studenten te beoordelen. En iedere vormgever heeft 2 studenten uit zijn/haar groep genomineerd voor deze mooie prijs waar ook een geldbedrag van 1.000 euro aan verbonden is,….

De komende dagen worden op onze Facebook pagina de genomineerden bekend gemaakt,… www.facebook.com/zibersoftware (http://www.facebook.com/zibersoftware).

nominatie nominatie